We're looking for a communications intern!
...
Jun 14, 2021

Ben je opzoek naar een stage bij een toonaangevende broedplaats in Amsterdam? We zoeken een stagiair die ons communicatieteam voor 32 uur p.w. en gedurende een aaneengesloten periode van 6 maanden komt versterken.

 

Over Contact Amsterdam

“ContactAmsterdam is a collective of interdisciplinary creative minds in the West ofAmsterdam. Our community believes in the blurring of boundaries, that thecreative industry and business empower each other, and that collaboration leads to innovation”

 

Werkomschrijving

Voor onze communicatieafdeling bestaande uit een vaste communicatiemedewerker en daaromheen een flexibele schil van communicatieprofessionals zijn we opzoek naar een stagiair die ons helpt bij het inspireren en activeren van onze doelgroepen. Je gaat content creëren die naadloos aansluit bij de doelgroep en daarbij vind je het leuk de contentstrategie verder te ontwikkelen en op een vernieuwende manier aan onze online aanwezigheid te werken. Juist nu met alle beperkingen is het belangrijk om op creatieve manier de aandacht op te eisen. Daarbij hou je grip op de resultaten door alle kanalen nauwgezet te monitoren en op basis van deze gegevens onze strategie mogelijk proactief bij te sturen.

 

Jouw profiel 

Wat wij ongeveer willen: 

·     Je hebt aantoonbare affiniteit met kunst en cultuur

·     Je volgt een hbo/mbo-opleiding in de richting vanCommunicatie of aanverwante richting

·     Je hebt gevoel voor beeld en fotograferen is jouw passie

·     Je hebt een vlotte pen, zowel in het Nederlands als Engels

·     Je stapt gemakkelijk op iemand af en bent instaat te ‘levelen’ met kunstenaars

·     Je bent niet bang om initiatief te nemen en eigen ideeën voor te leggen

·     Je hebt ervaring met werken inPhotoshop/Indesign/Illustrator

·     Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, dagen gaan in overleg 

 

What dowe offer

Een stageplaats waar je in korte tijd met alle facetten van communicatie te maken hebt en waarbij je werkt in een jong, dynamisch en flexibele omgeving. Er is ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en eigeninitiatief en creativiteit. Het stagebedrag is €300,- per maand op basis vaneen 40 uur durende werkweek en de exacte start en einddatum zal in overleg worden vastgesteld.

 

Contact streeft naar een inclusieve organisatie, waarin we diversiteit omarmen. We stimuleren een frisse, open en enthousiaste blik. Wij bieden een dynamische stage waarin je veel kunt leren over de rol van communicatie.

Voor informatie over deze stageplek kun je contact opnemen met robbert@contactamsterdam.nl. Als je wilt solliciteren op deze stageplek, stuur dan je sollicitatie (cv + motivatie) uiterlijk vrijdag 31 juli ondervermelding van ‘stage communicatie’ naar robbert@contactamsterdam.nl